(foto:flickr.com/milhouse86)
(foto:flickr.com/milhouse86)

Funnet i campen til arrangørene.

I går morges oppdaget en gruppe forskere tilknyttet Fysikalsk institutt ved NTNU et sort hull i campen til Quart-ledelsen.

– Det ser ut som hullet trekker til seg alle pengene som kommer i hendene på festival-ledelsen, sier fysiker Jostein Åsmul.

Noe slikt har aldri vært dokumentert i Norge før, men forskerne regner med at dette egentlig er ganske utbredt i landet.

– For oss som driver med fysikk er dette et kjent prinsipp: Når uansvarlighet møter uansvarlighet, dannes disse store pengeslukene. Derfor visste vi at vi måtte lete etter hullet i campen til arrangørene, forklarer Åsmul.

Quart-festivalen drives av en gjeng uansvarlige hipstere som har et brennende ønske om å være gratis på en festival. Når disse uansvarlige menneskene i tillegg drikker det uansvarlighetsfremmende brygget «øl», stiger uansvarlighets-strålingen på Quart-området.

– Vi vet også at alle Quarts investorer har fullført kortere og lengre kurs i uansvarlighet på den uansvarlige skolen BI. Dette fører til at uansvarlighetsmassen blir såpass kompakt at et sort pengehull oppstår.

Tidligere festival-sjef, nå Hove-general, «Toffen» Gundersen synes funnene høres sannsynlige ut. Han har selv lenge hevdet å ha et sort hull i sin egen lommebok.

Følg Quart-festivalen hver dag på 5080.no