(skjermdump nrk.no)
(skjermdump nrk.no)

– Sett opp buss, og send ham ut!

Det var under en debatt om rasisme på Dagsnytt 18 i går, at leder for Antirasistisk senter, Rune Berglund Steen, fikk et ubevisst ønske om at motdebattanten fra FrP, Mazyar Keshvari, kunne dra til hælvete tilbake dit han kom fra.

– Det blir jo bare tull å sitte der og mene at det er rasisme i Norge når EN ELLER ANNEN BRUN ARABER sitter og nekter for det, sier Berglund Steens underbevissthet til 5080.no etter debatten, og sikter med det til den 32 år gamle FrP-politikeren med iransk bakgrunn.

– Nordmenn må få prate om rasisme I FRED uten INNBLANDING fra folk utenfra. Sett opp buss og send ham ut, sa underbevisstheten og la til:

– Men det får jeg jo FAEN IKKE LOV TIL Å SI!

Det er nemlig ikke underbevisstheten som har talerett i Berglund Steen, men Bevisstheten, i nært samarbeid med Over-jeget.

– Mazyar Beshvari er en meget dyktig politiker. Jeg har ingen problemer med at også innvandrere kan være innvandringspolitiske talsmenn for FrP, svarte den bevisste delen av Berglund Steen, uten å legge merke til at underbevisstheten klarte å bytte ut en K med B i etternavnet til Frp-politikeren.

– Det var det jeg fikk til i denne omgang, sukker Underbevisstheten, og innrømmer at «Beshvari» ikke likner så mye på «besværlig» som han skulle ønske.