(foto: flickr.com/digitalhearth)
(foto: flickr.com/digitalhearth)

– Løser krisen i arbeidsmarkedet.

Ordfører i Tønsberg og representant for Frp, Per Arne Olsen, er bekymret for norske sosialklienter, og foreslår derfor å innhente den britiske Super Nanny.

– Jeg tenker meg at hun får skikk på sosialklientene på samme måte som jeg får skikk på min egen sønn. Ved å gi ham ukelønn får jeg ham til å gjøre mange kunster.

Ordføreren mener Super Nanny vil være perfekt fordi arbeidsledige, akkurat som barn, trenger faste holdepunkter som møtetidspunkter og egen vannskål.

– Jeg vet ikke om dere har hørt om Pavlovs barn, men de var altså noen av de mest eksemplariske verden har sett. De adlød, eller kanskje jeg skal si reagerte på, den minste bjellelyd. Det er også slik man kan myndiggjøre sosialklienter, forklarer han 5080posten.

Olsen ser for seg at Super Nanny vil møte dem som ankommer sosialkontoret for sent med en mørk og sint stemme. Gjerne begynne med «Fyy!, Skam seg!». Han viser til at forskning utført på hvite lab-barn slår fast at atferdsmønsteret lar seg lett forme ved hjelp av belønning og elektrisk støt.

– Det er utrolig at ingen har prøvd dette før! Når sosialklientene lærer seg å oppføre seg som skikkelige voksne, vil jobbtilbudene strømme til dem uavhengig av arbeidsmarkedet. Bare se på gutten min som har blitt ansatt til å føre blinde.