(foto: flickr.com/43458006@N02/8721811707)
(foto: flickr.com/43458006@N02/8721811707)

Forhandlingene brutt.

Etter flere dager med framgang og enighet om å tillate snøscootere, segway og proffboksing skal regjeringsforhandlingene mellom Høyre og FrP nå være brutt. Partilederne for begge partier har forlatt hotellet på Sundvolden.

– Partene har tatt en pause etter at de ikke klarte å bli enige om et følsomt tema, sier en kilde sentralt plassert i Høyre til 5080.no.

Etter 5080.no erfarer, skal det dreie seg om et forbud mot å stupe fra bassengkanten.

– Det så lovende ut på morgenkvisten. Forbudene mot løping med saks og å gå ut av huset med vått hår ble opphevet. Men da det kom bading, ble det vanskeligere, fortsetter kilden.

Når det gjelder bading skal Erna Solberg være svært konservativ, mye på grunn av en serie badebilder som ble tatt av henne for VG Helg.

– Erna vil ikke gå i den samme fella på ny. Hun vil vise at hun er statsministeremne, og at hun tar bading på alvor,  sier vikarerierende redkatør i Ukeavisen Ledelse Frank Øvrebotn.

Solberg godtok å oppheve forbudet mot å spise en time før bading, men stuping fra bassengkanten var altså for mye.

– Dette er tungt for FrP å svelge, og blir nok ikke tatt godt imot av medlemmene. Allerede under sonderingene med Venstre og KrF, måtte de binde seg til et fortsatt forbud mot å spise på sengen.