(foto: flickr.com/mcvay728)
(foto: flickr.com/mcvay728)

Ny fordyrende undersøkelse fra fordyrende mellomledd.

Foreningen for fordyrende mellomledd har gjennomført en undersøkelse som viser at fordyrende mellomledd mener fordyrende mellomledd er en viktig del av økonomien.

– Mange av våre fremste fordyrende mellomledd, som boligmeglerne og platebransjen, har fått mye pepper i det siste. Derfor har vi utarbeidet denne undersøkelsen for å vise at fordyrende mellomledd er viktige deler av samfunnet, sier leder for foreningen Odd Jacklin.

Undersøkelsen som er gjort blant fordyrende mellomledd i Norge, viser tydelig at fordyrende mellomledd hevder fordyrende mellomledd er en bærebjelke i en overopphetet økonomi.

– Fordyrende mellomledd fører til at svinn kommer inn i ordnete former. Fotballagenter, konsulenter og halliker gjør det lettere å holde oversikten over og legitimere overflødig pengebruk.

Videre viser undersøkelsen at fordyrende mellomledd finansierer fordyrende undersøkelser og fordyrende holdningskampanjer laget for å opprettholde fordyrende mellomledd.

Fordyrende mellomledd er ikke noe nytt fenomen, hevder Jacklin.

– Fordyrende mellomledd finnes overalt. I steinalderen ble de kalt for neandertalere, og i dyreriket kalles de gjøker. Gjøken har dessuten mye til felles med fordyrende mennesker i Norge ved at de tar stor plass, og er irriterende tilstede i offentligheten.

Pop-gruppen Donkey Boy er blant dem som kan takke fordyrende mellomledd.

– Før var vi et sjarmerende band, og har takket være fordyrende mellomledd vokst til å bli pop-monstre som allerede forventes å lage årets sommerhit, sier Cato Sundberg i Donkey Boy.

Følg 5080 på facebook, twitter og buzz.