(foto:flickr.com/edenpictures)
(foto:flickr.com/edenpictures)

Tenåringsdatter slakter video.

I et desperat forsøk på å få bedre kontakt med sin datter, gikk Sveinung Dahle til det skritt å legge ut en film av seg selv på nettstedet Youtube. Dahle håpet at hans Youtube-film ville gjøre han bedre likt, men dommen fra hans tenåringsdatter er nådeløs.

– Herregud, pappa er helt mongo! Jeg blir så flau! Ingen, ingen normale voksne lager en jackass-video, og legger den ut på Youtube. Han er verdens ukuleste pappa, sier en oppgitt datter.

I videoen foretar Dahle diverse stunts i hekken ved oppkjørselen, spiser gammel mat og tulleringer til sin egen mor. Dahle er selv godt fornøyd med videoen.

– Resultatet ble utrolig bra! Alt blir liksom mye bedre når man tonsetter med De Lillos sin ”Suser av gårde”, sier en fornøyd Dahle idet datteren løper gråtende inn på rommet sitt.

Ifølge Dahle var det i begynnelsen litt vanskelig å komme på gærne stunts, men etter hvert gikk det bedre.

– Først da jeg tok meg noen halvlitere kom ideene som perler på en snor. Høydepunktet var kanskje da jeg løp naken etter postbudet og skrek: Voff, voff, gi meg noe å bite i! Bare synd at det skjedde akkurat da min kone kom hjem fra jobb, sier Dahle

Selv om datteren synes Dahle er en komplett idiot, og aldri vil se ham igjen, tror Dahle at alt vil snu seg i løpet av morgendagen.

– I kveld skal jeg nemlig lage en mailingliste og sende ut en link til videoen min. Da vil nok videoen bli sett av så mange som 20 eller 30 stykker. Med et så høyt seerantall vil u-en i ukul bytte plass med k-en, og jeg blir kuul. Skjønte dere den, eller?