skjermbilde-2016-11-21-kl-16-48-33Fikk svar fra statsråden!

Fikk du med deg det herlige påfunnet til Hege Ulstein i Dagsavisen på lørdag? Over en hel side gjør den politiske kommentatoren et sjarmerende forsøk på å overbevise statsråd Sylvi Listhaug med argumenter.

– Det var nesten litt rørende, sier en stolt sjefredaktør Eirik Hoff Lysholm til 5080.no.

Lysholm var mannen som fikk satt innlegget til den nusselige kommentatoren på trykk. I løpet av timer hadde den bedårende teksten fått mange tusen hatklikk.

– Det er flott at politiske kommentatorer engasjerer seg. Selv om innlegget kanskje er en smule naivt i sin bruk av argumenter, bør vi oppmuntre til flere slike sprell, forteller han.

Hovedpersonen selv, 45-årige Hege Ulstein, hadde aldri trodd at hun skulle få svar. Men svar det fikk hun. Ikke bare fra en, men to statsråder!

– Jeg kan ikke tro det er sant. Jeg har alltid drømt om å bli kalt elitist av Sylvi Listhaug og Per Sandberg, sier hjerteknuseren, som vil bli saklig skribent på heltid når hun blir eldre.

Sylvi Listhaug var blant dem som lot seg sjarmere, og la straks innlegget ut på sin Facebook-side.

– Det er herlig at folk fremdeles tror argumenter virker på meg. Jeg lover at vi skal tenke nøye gjennom hva Hege skriver når vi skal vedta programmet vårt til neste år, smiler Listhaug skjevt.