United-supportere over hele verden er skuffet over at det gikk som forventet (flickr.com/apasciutoapasciuto)

Søndagen var en tung dag for Manchester United-supportere over hele verden da laget deres tapte mot byrival Manchester City. For mange har det vært tøft å gå på jobb på mandag. 

– Ja, jeg har ikke gledet meg til samtalene i lunsjen. Det er alltid tøft for oss United-supportere når det beste laget vinner, sier Alexander Gibostad i Kristiansund. 

Gjør vondt

Selv om det gjør vondt nå, slutter han aldri å la seg fascinere av fotballen. 

– Det er et forunderlig spill. Svært ofte hender det at de som ligger øverst på tabellen knuser lagene lenger nede. Jeg lar meg alltid forbløffe av det. 

– Men sånn er fotballen noen ganger, at de beste vinner. Og selv om vi er gode på flaks, kan man ikke ha flaks hver gang.

Får støtte

Han får støtte av redaktør i United.no, Dag Langerød.

– Jeg hadde forhåpninger før denne kampen. Vi hadde – som vanlig – den nyeste treneren av lagene. Vi hadde nye eiere, nye gamle midtstoppere og helt nye reserver. Mange spilte også i nye posisjoner, forteller redaktøren og blir filosofisk: 

– Men noen ganger er ikke et flunkende nytt lag nok til å ha flaks gjennom en hel kamp. Det er selvsagt alltid bittert å spille en så dårlig kamp når vi vet at resten av klubben er full av inkompetanse.

Hør oss oppsummere nyhetsuken her:

Følg oss her: