(foto:flickr.com/sindre-wimberger)
(foto:flickr.com/sindre-wimberger)

– Lover mer kvalitet, sier redaktør.

Ansvarlig redaktør i Dagbladet, Anne Aasheim, mener avisen i tiden framover bør satse mer på sine styrker.

– Debattsidene våre har vært en viktig del av Dagbladets merkevare siden oppstarten i 1869. Derfor ønsker vi nå å styrke dette tilbudet, sier Aasheim.

Den nye satsingen vil innebære at debattsidene kun kan leses med noen spesielle 3D-briller. Kronikker og leserinnlegg vil trykkes med 3D-blekk over tv-programmet, men bare være synlige med de nevnte brillene.

– Vi ønsker å gi leserne våre en helt unik opplevelse. Samtidig vil de som ikke har behov for å lese kronikker, slippe å måtte forholde seg til dem. Det er dette vi i Dagbladet kaller for en kvalitetsøkning.

Avisen har lagt om profilen flere ganger tidligere, men Aasheim lover at denne gang, denne gang skal Dagbladet bli mer seriøse:

– Dagbladets lesere er veldig kvaltitetsbevisste, og til nå har vi bare misforstått hva som ligger i kvalitet. Lenge trodde vi at kvalitet var et annet ord for puling, men nå tror vi at vi vet hva det betyr.

3D-brillene skal også kunne brettes sammen og festes på sykkelspiler, og dermed gi dagbladetleserne en motorliknende lyd av høy av kvalitet.

Det er Dagbladetuke på 5080posten. Hver dag vil vi publisere saker i den radikale kulturavisens ånd.