Marie Simonsen, snart på glanset papir (foto: Dagbladet)
Marie Simonsen, snart på glanset papir (foto: Dagbladet)

Redaktør lover mer kvalitet.

Dagbladet varsler i dag at de legger om deler av driften. Fra nå av skal Dagbladet slutte å produsere aviser, og heller styrke andre områder av bedriften.

– Vi vil frigjøre ressurser til vår Youtube-avdeling (de som sitter og tråler Youtube etter kule klipp), styrke vår Twitter-satsing (vet ikke helt hvordan, men håper på tips fra kule twitrere), og lansere en knallrød og selvstendig Marie Simonsen-leppestift, sier redaktør Anne Aasheim til 5080posten.

Aasheim forteller videre at de planlegger å beholde suksessen Magasinet, og at det vil utkomme et ukentlig ekstramagasin som bare omhandler Magasinets suksess.

– Vi vil også få nye krefter til Magasinet vårt. Det vil gjøre seg svært godt med profilbildet av Marie Simonsen på glanset papir. I tillegg vil Marie Simonsen få mulighet til å dele ut Sex and the City-dvd-bokser til heldige lesere. Vi føler at Sex and the City fanger godt den spesielle Dagbladet-feminismen.

Redaktøren lover at denne gang, denne gang vil omleggingen medføre en kvalitetsøkning:

– Våre lesere er veldig kvalitetsbevisste. Lenge trodde vi at kvalitet var et annet ord for VG, men nå vet vi bedre. Leserne får ingen flere drittaviser fra oss.

Det er Dagbladetuke på 5080posten. Hver dag vil vi publisere saker i den radikale kulturavisens ånd.