(foto:flickr.com/lrargerich)
(foto:flickr.com/lrargerich)

Har satt telefonen i møte-modus.

Det ligger an til å bli en hektisk dag med mye møtevirksomhet for Dagbladet.nos lesere. Flere økonomieksperter og medlemmer av regjeringen stiller i dag til i nettmøte.

– Det er veldig kjekt å bli tatt med på råd angående statsbudsjettet, men det hadde jo selvfølgelig vært enda mer stas å bli rådspurt før budsjettet ble klart, sier Hans Hognestad, som har satt av resten av dagen til nettmøter.

Hans Hognestad er en ivrig nettmøtedeltaker, og sier han tar møtene veldig seriøst:

– Jeg har selvfølgelig satt telefonen i møte-modus, og kjøpt inn Mozell. Dette er helt avgjørende for å få et effektivt og konstruktivt møte. På en dag med så mange nettmøter, er det viktig at vi er fokusert på tidsbruken, slik at man får tid til en røykepause eller to mellom alle møtene.

Hognestad er veldig fornøyd med Dagbladet.nos omfattende bruk av nettmøter, men håper avisen i fremtiden vil trekke leserne inn i andre deler av avisdriften .

– Det er prisverdig av Dagbladet at de lar leserne skrive halve nettavisen. Men jeg håper at de i fremtiden også kan invitere oss med på et netthøyfjellsseminar eller to. Jeg kan nesten ikke vente til å bli drita full og ha nettsex med andre møtedeltakere. Hvis halvparten av de møtedeltakerne som utgir seg for å være jenter, faktisk er jenter, lover det bra.