skjermbilde-2017-01-05-kl-14-50-19– Det var rett og slett skremmende.

Mange tusen bønder hadde i går reist inn til Oslo for å markere motstand mot ulven. Under Oslo-besøket oppdaget de mange nye ting som de også kunne tenke seg å skyte.

– Det begynte på toget til Oslo. Da kom konduktøren og krevde billett av meg. Det var rett og slett skremmende, raser hedmarkingen Askild Falch (61). Han ønsker nå å skyte konduktører.

– Jeg er klar over at det står i loven at man må billett, men da må man endre loven, da. Ellers må samferdelsesministeren gå. Jeg vil ikke ha billett på toget.

Flere bønder skal ha blitt redde for personer som gikk rundt i Oslos gater med slips.

– Jeg trodde de var på vei til begravelse og at noen jeg kjente var død. Jeg ble helt satt ut da jeg skjønte at de bare var på jobb. Tenk å skremme folk på den måten, sier en hoderystende Sigmund Hagen fra Ulvik.

Hagen forteller at han nå vil skyte menn i dress, i tillegg til å skyte kaffe med melk i, busser med mange avganger og høye hus som ikke inneholder korn.

– Det kan ikke være sånn at det sitter noen i byen og bestemmer hva bønder ikke skal skyte på. Det går ikke an at noen bestemmer over bønder.