(foto: flickr.com/entropy1138)
(foto: flickr.com/entropy1138)

– Færre kvalme folk på byen.

Boligmeglere i Norge reagerer kraftig på at Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet nå mener man kan droppe boligmeglere.

– Jeg vil sterkt advare folk mot å selge sin egen bolig uten megler involvert. På sikt kan dette føre til en bedre verden, og det er ingen meglere tjent med, sier megler Leif Parr.

Parr, som har vært med på å blåse boligprisene opp i nærmere 10 år, tror at hvis folk følger disse rådene kan det bli færre kvalme folk på byen.

– Utesteder rundt om i Norge vil ikke lenger fylles opp av klysete menn i rosa skjorter som kjøper dyre drinker for å tiltrekke seg dumme damers oppmerksomhet, advarer Parr.

Andre meglere 5080posten har vært i kontakt med, frykter at folk kan få et anstendig krypinn til en grei pris. Hvis dette ikke forhindres, risikerer man at nordmenns livskvalitet bedres betraktelig.

– I tillegg til bedre økonomi, vil nordmenn slippe å se våre sleske ansikter på reklameplakater rundt om i byen, frykter en pessimistisk megler som vil være anonym.

Den hardt pressede hårgeleindustrien er også svært skeptiske.

– Vi har fått oss en kraftig knekk nå under finanskrisen, og kuldebølgen har ført til mer luebruk. Skulle vi i tillegg miste våre største kunder, vil vi ikke kunne opprettholde produksjonen av klissete jappe-lim, sier Jonathan Hoseth, daglig leder i Wella Norge.

Følg 5080 på facebook og twitter.