Ari Behn er i ferd med å skaffe seg et nytt image (bilde: Velazquez)
Ari Behn er i ferd med å skaffe seg et nytt image (bilde: Velazquez)

Ari Behn har endelig funnet sin rolle i det norske samfunn.

Ari Behn forklarer sin nye samfunnsrolle i et intervju med 5080posten. Han forteller at han for tiden er svært inspirert etter å ha skumlest i et par bøker om den franske adelen. – Adelsbegrepet er jo ganske genialt. De adelige gjorde akkurat som det passet dem. Hvis de følte for å bæsje i kroken, ja så bæsjet de i kroken! sier Behn opprømt.

Ifølge Behn kan hans diverse utspill i media sidestilles med adelig oppførsel. – Mine spark hit og dit er i realiteten en form for adelskhet. Mens adelen gjerne stod på balkongen og skrek ned til almuen med tynn og ufyselig stemme, går jeg ut i media, sier Behn.

Den nye rollen til Behn har fungert som en terapi for hans bitre sinn. – Før var jeg så sint at jeg kunne stå opp midt på natten bare for å rope inn i kjøleskapet. Ule som en forpint ulv, og deretter spise noe ost, eller noe annet pålegg uten brød. Men nå velger jeg heller å rope ut i Skavlan, sier en lettet forfatter.

Behn forteller til 5080posten at han akkurat har bestilt kostelige klær fra England. – Klærne likner på Ludvig den 14.s jaktklær, og til dem viil jeg bruke en stor fargerik hatt, inspirert av Gallileo Gallileis pompøse gavanter. Om kort tid vil jeg ri galant inn i Christiania (Oslo), og alle vil måtte bukke dypt for meg, sier en visjonær Ari Behn.