(Foto: Frankie Fouganthin/no.wikipedia.org)
(Foto: Frankie Fouganthin/no.wikipedia.org)

– Rart hvis jeg ikke var med.

– Det har gått i ett i det siste. Skilsmisse, innspilling av reklame for Folkeautomaten, hjelpe Per Heimly å rekke ølsalget, og mye mer. Det er ikke så lett å holde styr på alt, men jeg er overbevist om at jeg, innimellom alt dette, var med på Kjendis-Farmen, sier Ari Behn til 5080.no

Selv husker ikke Behn når innspillingen fant sted, men mener det virker svært sannsylig at han var med.

– Det ville være rart hvis jeg ikke var der. Jeg er jo en av av de kjendisene som man ikke helt husker hvorfor ble kjent i førsteomgang, forklarer han.

– Dessuten har jeg motiv for å være med: jeg trenger penger. Dette behovet er bestandig akutt ettersom jeg ikke lenger skriver bøker. Eller drev jeg egentlig med tallerkendesign? Det er så mye at jeg ikke husker helt. Var jeg kanskje en amerikansk Moods of Norway-designer?

Forfatteren har de siste ukene vært mye i rampelyset. Behn forklarer at det hele er en del av promoteringen for TV2-programmet.

– Man er jo nødt til å by på seg selv når man er med i et slikt program. Da må man invitere pressen hjem og være med på firestjerners middag. Jeg vil jo bare at flest mulig skal se Kjendis-Farmen, sier Behn til 5080.no.

Ifølge 44-åringen bestemte han seg til for å spille spillet på gården.

– Jeg holdt meg mye i bakgrunnen, som dere sikkert ser på TV. Der bygget jeg allianser. Det tøffeste på hele turen var nok da jeg kranglet med Kari. Det ble klippet bort, men det gikk veldig inn på meg. Eller var det Jarl jeg kranglet med? Eller var det dørvakten på Theatercaféen?