Denne artikkelen er produsert av 5080s søndagsmagasinredaksjon

Ari Behn hevder han bare er en vanlig forfatter (foto: flickr.com/olaerik)
Ari Behn hevder han bare er en vanlig forfatter (foto: flickr.com/olaerik)

 

 

Ari Behn er lei av at han stadig vekk kobles til kongehuset. – Jeg har ingenting med dem å gjøre, sier Behn.

Forfatteren Ari Behn er lei av han til stadighet blir ansett for å ha noe med kongehuset å gjøre. Spesielt den siste uken, etter at han har kritisert Carl-Erik Grimstads omtale av slottet, har det vært slitsomt.

– Forfatteren og privatpersonen Ari Behn har ingenting med kongefamilien å gjøre. Han mener bare at Car-Erik Grimstad er en skikkelig dust. Og det er han. Bare spør alle på slottet, sier Behn til 5080posten.

At Ari Behn er gift med prinsessen Märtha Louise, har ingenting å si for opplysningsarbeidet Behn bedriver. – Neinei, forfatteren og servisemakeren Ari Behn har fått streng beskjed om å holde seg borte fra slottet. Hvorfor er det så vanskelig for dere å holde styr på dette? spør den kjente forfatteren.

Ari Behn vil ikke kommentere saken utover dette, og påpeker dessuten at han er sent ute til en middagsavtale med sin venn Per Heimly. Har Heimly og Behn blitt venner igjen? – Nei, forfatteren Ari Behn har aldri vært uvenner med Per Heimly, sier Ari Behn før han hopper inn i en drosje.