FORNØYD: Leder Trine Skei Grande tror folk har merket seg Venstres satsing på grønne farger (foto: flickr.com/norskevenstre)

Gjør det godt blant de apolitiske medlemmene.

Norge har absolutt behov for et parti som Venstre. Det mener hele 67% av Venstres medlemmer i en ny undersøkelse.

– Det er godt å høre! Vi skal ta med oss denne støtten inn i valgkampen, lover Venstre-leder Trine Skei Grande, som innrømmer at hun var nervøs for resultatet av undersøkelsen.

Flere Venstre-medlemmer som 5080.no har vært i kontakt med, bekrefter funnene fra undersøkelsen.

– Jeg er stort sett enig med Høyre, men jeg bor i et nabolag hvor man leser mange bøker og bretter melkekartonger. Derfor er Venstre et nyttig parti for meg. Naboene godtar at jeg stemmer Venstre, sier Siri Markegård.

Undesøkelsen, som ble gjennomført av Norsk Gallup, viser at Venstre blir oppfattet som viktig spesielt blant de apolitiske partimedlemmene.

– De andre partiene blir liksom for tydelige. Det er så viktig for dem hvilken vei de vil dreie samfunnet, og hvem de er motstandere av. Her i Venstre er det rom for alle, sier apolitiske Oscar Jacklin.

Også SV gjør det godt i en tilsvarende undersøkelse som ble lagt frem i dag. Hele 50% av SVs partistyre sier de vet når SV slutter og Ap begynner.