(skjermdump:tv2.no)

Starter fotballfrueektemann.no.

Mannen til den kjente bloggeren Caroline Berg Eriksen (også kjent som «Fotballfruen»), har besluttet å starte blogg om samlivet med den glamorøse kona.

– Jeg tror det kan være interessant for mange å vite litt om hvem jeg er, annet enn han fyren som av og til avbildes ved siden av Carolines nye produkter, forteller Lars-Kristian Eriksen til 5080.no.

Ved siden av å hjelpe til med å drive bloggen fotballfrue.no, spiller Lars-Kristian Eriksen til daglig A-lagsfotball for Skiens-laget Odd Grenland, uten at han kommer til å blogge så mye om det.

– Nei, jeg må jo skrive om det som folk kjenner meg som, nemlig mannen til Caroline. Hva jeg gjør på jobben, virker det ikke som så mange synes er særlig spennende.

Lars-Kristian Eriksen vil ikke røpe for mye om hva bloggen skal handle om, men sier at han skriver på et utkast om dagen i dag, hvor han lurer på hvilken bil han skal velge når han skal på posten og hente nye prøveprodukter til Caroline.

– Og på søndag skal jeg skrive min første «My outfit»-post. Blir det hjemmedrakt eller bortedrakt? Svaret får du på søndag på fotballfrueektemann.no.