Lurer du på hva du skal kjøpe til en som ennå ikke har alt? Her er tre unike 5080-produkter, perfekt for alle som liker julegaver.

1. Perlete slips og sløyfer. Vi er veldig stolte av at de nye, offisielle 5080-perleslipsene og perlesløyfene. Laget av 100% ekte perler, perlet på brett av en bergensk jomfru. Ekslusivt og unikt!

KJØP DEM HER! 

2. Bok: 100% bergenser. 5080s grundige og faktabaserte bok om Bergen. Skarring virker beroligende på muskulaturen, Bergens syv fjell har vært modell for Romas syv høyder og Kim Fairchild er bedre enn Aretha Franklin. Det er mange myter om Bergen, og vi bekrefter dem alle. Og oppretter noen nye. En gave til alle med forkjærlighet for Ludvig Holberg, daier og Brann. Kan kjøpes i bokhandel eller her på Gyldendals sider.

Se Lasse Lindtner lese høyt fra boken: Video 1: Varg Veums kvitteringer og Video 2: Refuserte sisteavsnitt

 

3. Bok: 5080 – Analog Edition. Klassikeren inneholder det beste fra 5080.no, samt mye bonusmateriale. Blant annet nye 5080-saker skrevet av våre venner Are Kalvø, Jørgen Strickert, Opplysningskontoret og Knut Nærum. Perfekt for deg som har et coffee table eller en bokhylle. Ta en digital rundtur i denne flotte boken: